Povratak na vijesti
projects

Ustupili smo oglasne površine nadležnim vladinim tijelima

Stožer civilne zaštite, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravstva od danas ćemo na više od 300 oglasnih površina objavljivati informacije vezane uz zaštitu i prevenciju od Corona virusa svim građanima koji se nalaze izvan svojih domova.

Cilj je osigurati jedinstven komunikacijski kanal koji će prenositi točne i provjerene informacije, preporuke i upute nadležnih službi, svima onima koji se u trenutku objave preporuka nalaze na otvorenom, bilo na stanicama javnog prijevoza, prometnicama, trgovima ili rivama. Poruke će se prvenstveno odnositi na upute vezane uz smanjenje rizika od zaraze vezane uz osobnu higijenu, kontakte s drugim ljudima, te upute za čišćenje i dezinfekciju.

Kako je većina naših uređaja smještena na frekventim pješačkim i prometnim lokacijama, u većini gradova Republike Hrvatske, nadamo se da će se ovakvim oblikom komunikacije pridonijeti dodatnom osvještavanju javnosti kroz provjerene informacije od strane stručnjaka, te pomoći u prevenciji i zaštiti od širenja virusa, ali i u borbi protiv širenja dezinformacija.

Podjeli LinkedIn share Facebook share

Povezane vijesti