Preuzmi media kit

Go2Digital je digitalna agencija koja se specijalizirala u razvoju premium DOOH (digital out of home) mreža na Hrvatskom tržištu. Nudimo svojim klijentima premium, digitalno, indoor i outdoor oglašavanje na najfrekventinijim lokacijama u Hrvatskoj.

Potaknite svoju publiku na angažman s brandom

Objavljeno 10.06.2020. | Kategorija dooh

Interaktivne kampanje komunikacijska su nadogradnja na vašu klasičnu reklamnu kampanju pa o njima prilikom pripreme treba i razmišljati na taj način. Trebalo bi krenuti s pitanjem koji je cilj interakcije i koji su željeni rezultati kampanje. Neki od primjera su povećanje baze kontakata, povećanje footfalla poslovnica, brand awareness, predstavljanje novog proizvoda...itd.

Izvještaj o kretanju populacije na Go2Digital lokacijama

Objavljeno 01.06.2020. | Kategorija vijesti

Go2Digital kao vodeći medij vanjskog oglašavanja u Republici Hrvatskoj prezentira trenutno kretanje stanovništva i dinamiku prometa, u neposrednoj blizini naših indoor i outdoor reklamnih uređaja te velikih cestovnih formata.

Iskoristite potencijal digitalnog vanjskog oglašavanja za kratkoročne ponude

Objavljeno 25.05.2020. | Kategorija dooh

Uz mogućnost atraktivnog video i animiranog sadržaja glavne karakteristike digitalnog vanjskog oglašavanja su njegova fleksibilnost i mogućnost brze izmjene sadržaja.

Kako pojačati relevantnost komunikacije na digitalnom vanjskom oglašavanju

Objavljeno 20.05.2020. | Kategorija dooh

Digitalni vanjsko oglašavanje možemo gledati kao spoj najboljeg od weba i televizije. Preuzeti dio od televizije je mogućnost full motion sadržaja* videa i animacija dok je od weba preuzeo mjerljivost i dinamičnost izmjene i nadopune sadržaja.

Priprema vizuala za maksimalnu efikasnost na digitalnom vanjskom oglašavanju

Objavljeno 23.03.2020. | Kategorija dooh

Uz lokaciju i vrijeme plasiranja oglasa kvalitetan vizual i jasna komunikacija ključ su svake efikasne kampanje. Digitalno vanjsko oglašavanje komunikacijski je kanal sa nekoliko specifičnih karakteristika koje je potrebno uzeti u obzir prilikom pripreme vizuala.

Ustupili smo oglasne površine nadležnim vladinim tijelima

Objavljeno 19.03.2020. | Kategorija projekti

Stožer civilne zaštite, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravstva od danas ćemo na više od 300 oglasnih površina objavljivati informacije vezane uz zaštitu i prevenciju od Corona virusa svim građanima koji se nalaze izvan svojih domova.

Zašto Go2Digital i digitalno vanjsko oglašavanje?

Objavljeno 16.03.2020. | Kategorija dooh

Vanjsko digitalno oglašavanje spoj je najboljeg od weba i televizije. Uz mogućnost reprodukcije video i animiranog sadržaja koji je 8 puta efikasniji od statične reklame pruža brzu izmjenu sadržaja, mjerljivost i niz mogućnosti za relevantnu komunikaciju s vašom publikom.

Premium digitalni banneri

Objavljeno 21.01.2019. | Kategorija vijesti

Dobar početak 2019. godine! Završen prvi od tri velika projekta digitalizacije najposjećenijih shopping centara u Hrvatskoj. Digitalni banneri u City Centru one East veličine 25m2 privlače pozornost sivh prolaznika i pokazuju kako DOOH polako postaje dominantan medij.

Pole position za DOOH

Objavljeno 30.11.2018. | Kategorija dooh

DOOH se zahvaljujući digitalizaciji društva i novim trendovima potrošača uspješno pozicionirao na tržištu i bilježi najveći uzastopni rast u marketinškoj industriji, dok buduća predviđanja sugeriraju da će se takav trend zasigurno nastaviti.

Prva pametna telefonska govornica u Hrvatskoj

Objavljeno 09.04.2018. | Kategorija vijesti

Go2Digital u suradnji s Hrvatskim Telekomom gradi pametnu, urbanu infrastrukturu u Hrvatskoj.