Preuzmi media kit

Go2Digital je digitalna agencija koja se specijalizirala u razvoju premium DOOH (digital out of home) mreža na Hrvatskom tržištu. Nudimo svojim klijentima premium, digitalno, indoor i outdoor oglašavanje na najfrekventinijim lokacijama u Hrvatskoj.

Premium digitalni banneri

Objavljeno 21.01.2019. | Kategorija vijesti

Dobar početak 2019. godine! Završen prvi od tri velika projekta digitalizacije najposjećenijih shopping centara u Hrvatskoj. Digitalni banneri u City Centru one East veličine 25m2 privlače pozornost sivh prolaznika i pokazuju kako DOOH polako postaje dominantan medij.

Pole position za DOOH

Objavljeno 30.11.2018. | Kategorija dooh

DOOH se zahvaljujući digitalizaciji društva i novim trendovima potrošača uspješno pozicionirao na tržištu i bilježi najveći uzastopni rast u marketinškoj industriji, dok buduća predviđanja sugeriraju da će se takav trend zasigurno nastaviti.

Prva pametna telefonska govornica u Hrvatskoj

Objavljeno 09.04.2018. | Kategorija vijesti

Go2Digital u suradnji s Hrvatskim Telekomom gradi pametnu, urbanu infrastrukturu u Hrvatskoj.

Prvi digitalni toranj u Hrvatskoj

Objavljeno 28.02.2018. | Kategorija vijesti

Na jednoj od najfrekventnijih lokacija u Zagrebu, u biznis zoni na Radničkoj cesti gdje se nalazi preko 500 tvrtki a dnevno prođe i do 30 tisuća automobila, izgradili smo prvi digitalni toranj u Hrvatskoj.

HP cross platform interaktivna kampanja

Objavljeno 11.12.2017. | Kategorija interaktivno

Jedna je od boljih ovogodišnjih kampanja koja koristi više platformi i povezuje mobile+online+DOOH. Specijalna cross platform interaktivna kampanja za HP „Fotkaj se i osvoji nagradu“ održavala se u četiri grada i na šest lokacija.

Mastercard WiFi besplatna zona

Objavljeno 06.07.2017. | Kategorija projekti

Inovacija i promocija Mastercarda na digitalnim citylightima i na brandiranoj Wi-Fi landing stranici. Prvi puta je postavljena besplatna Wi-Fi zona na digitalnim citylightima koju domaći i strani prolaznici mogu koristiti od kraja lipnja do kraja rujna u šest gradova na 15 lokacija.

Novih 5 lokacija u Zagrebu

Objavljeno 26.05.2017. | Kategorija vijesti

Na pet novih lokacija postavljeni su digitalni citylighti, u Varšavskoj, Frankopanskoj i Petrinjskoj ulici te na Zrinjevcu i Kvaternikovom trgu.

Arena Centar launch

Objavljeno 13.03.2017. | Kategorija vijesti

U zagrebačkom trgovačko - zabavnom centru Arena postavili smo 12 novih digitalnih citylighta, novog dizajna na čak šest najfrekventnijih lokacija unutar samog centra.

Novi digitalni citylighti u Arena Centru

Objavljeno 19.01.2017. | Kategorija vijesti

Početkom ožujka 2017.godine u zagrebački Arena Centar, Go2Digital postavlja novih 12 digitalnih citylighta s novim dizajnom na šest lokacija unutar trgovačko-zabavnog centra.

Mjerljivost svih površina

Objavljeno 21.11.2016. | Kategorija vijesti

Od 15.10.2016. Go2Digital je uveo mjerljivost na svim indoor i outdoor lokacijama. Klijenti će nakon svake kampanje dobiti performance report koji će se sastojati od sljedećih informacija...