Povratak na vijesti
vijesti

Go2Digital donirao 100.000 kuna Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ i Kliničko bolničkom centru Osijek

Najbolji način prolaska kroz krizu podrazumijeva suočavanje s krizom i njenim najdubljim potrebama i posljedicama. Go2Digital zbog toga je ovih dana donirao 100.000 kuna najpotrebitijim žarištima zdravstvenog sustava: Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, te Kliničko bolničkom centru Osijek. Naime, upravo ove dvije zdravstvene ustanove imaju vodeću ulogu u dijagnosticiranju, liječenju i sprječavanju širenja bolesti COVID-19 u Hrvatskoj.

Go2Digital kao odgovoran partner u zajednici od početka krize u Hrvatskoj poduzeo je sve potrebne mjere zaštite svojih zaposlenika, klijenata i partnera jer razumiju da su zdravlje i sigurnost najvažniji aspekti čovjeka i zajednice.

Liječnici i zdravstveno osoblje Klinike „Dr. Fran Mihaljević“ te KBC Osijek, ali i svih ostalih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj svakodnevno su najizloženiji u žarištu krize, naporno radeći kako bi hrvatske građane izliječili i zaštitili od širenja koronavirusa. Upravo njihova stručnost, odgovornost i požrtvovnost bili su poticaj odluci o doniranju.

„Odgovornost i solidarnost u ovim trenucima su najvažniji. Stoga ovom donacijom Go2Digital iskazuje podršku cjelokupnom zdravstvenom osoblju i zahvaljuje im za njihov izvanredan angažman u zaštiti i očuvanju zdravlja svih građana,“ poručuju iz Go2Digital te pozivaju sve da i dalje prate i poštuju sve preporuke stručnih službi i nadležnih tijela.

Podjeli LinkedIn share Facebook share

Povezane vijesti