Povratak na vijesti
projects

Dubrovačka zračna luka – nikad ljepša i nikad spremnija

Zračna luka Dubrovnik prva je zračna luka u Hrvatskoj koja dočekuje i ispraća putnike putem najsuvremenijih digitalnih ekrana današnjice

Svjetski putnici tvrde da se ništa ne može mjeriti s osjećajem otkrivanja novoga, niti s osjećajem izlaska iz aviona u nepoznato. Radi li se pri tome o jednom od najljepših gradova svijeta, Dubrovniku, i njegovoj zračnoj luci, osjećaj je tim bolji: pista okružena ponosnim stjenovitim brdima, s pogledom na zelenilo i uspravne čemprese konavoske doline s jedne strane, a s druge u naziranje magičnog spoja neba i mora.

Obzirom na prometnu (ne)povezanost, Dubrovnik ima svoje specifičnosti po pitanju broja ljudi koji prolaze kroz zračnu luku, koja je samo jedan od servisa putnika od njihovog doma do krajnjih odredišta. Godina 2020. obećavala je 3-milijuntog putnika, no, ti su planovi pomaknuti za buduća razdoblja. Uspjeh neće izostati jer upravo je Zračna luka Dubrovnik prva prepoznata kao reprezentativna zračna luka u Hrvatskoj za implementaciju najnovijih tehnologija.

Na području zračne luke Dubrovnik instalirali smo najsuvremeniju tehnologiju za digitalno vanjsko oglašavanje. Postavljeno je ukupno 10 digitalnih reklamnih površina: 4 jednostrana tornja na prilazu terminalu, te 3 dvostrana, vidljiva na odlasku iz zračne luke. Svaki od ekrana ima svoj autonomni centar za mjerenje – software svjetski priznate kompanije Quividi s kojom GO2Digital uspješno surađuje godinama. Ovaj software omogućuje isporuku različitih podataka o osobama koje se nalaze unutar okruženja uređaja, odnosno pokrivenosti kamere koja je integrirana u sami digitalni ekran.

Podjeli LinkedIn share Facebook share

Povezane vijesti