Povratak na vijesti
projects

Dobrodošli u Zagreb

Sunce izlazi. Zagreb se budi. Započinje još jedan uobičajen dan na zagrebačkim ulicama. Ulicama koje se polako, ali sigurno pune pospanim studentima, energičnim srednjoškolcima, zauzetim poslovnjacima i neispavanim roditeljima koji voze svoju djecu u vrtić. I upravo tu. Na ulicama i cestama. Na mostovima. Na trgovima i u parkovima. Upravo tu ih možete upoznati sa svojim proizvodom i poželjeti im dobro jutro uz neku zgodnu poruku vašeg brenda na Go2Digital interaktivnim ekranima.

Nijedan drugi medij se nije toliko dobro i s(p)retno uklopio u zagrebačku svakodnevicu. Zagrepčani mogu čitati o vašoj najnovijoj usluzi dok pijuckaju kavu za van šečući do najbliže stanice u Vukovarskoj ili dok se voze na posao u nepreglednim jutarnjim kolonama na Mostu slobode. Go2Digital pokriva najpopularnije lokacije i najfrekventnije prometnice kako biste mogli biti dijelom svake minute u užurbanom danu dugom 24 sata.

Zagreb vas zove u Ilicu, žilu kucavicu grada. Zagreb vas zove, na Gornji grad. Prošećite Zrinjevcem. Provozajte se Uspinjačom. Odmorite se na klupama Maksimir parka. U koji god kutak grada zavirili, na kojoj god stanici izašli, naići ćete na nas. Pozivamo vas da zajedno pozdravljamo prolaznike koji se vraćaju kući nakon dugog i napornog dana. Kao i one druge, koji su tek izašli i ne planiraju tako skoro doma. Od jutra do sutra. Cijeli dan uz Zagreb i Zagrepčane, samo uz Go2Digital tehnologiju.

Sunce zalazi. Noć se budi. Vi mirno spavate jer ste sigurni da je vaš brend je u najboljim rukama. Na najboljim ekranima. U najboljem gradu.

Go2Digital vam želi miran san. I ispunjenje snova.

Podjeli LinkedIn share Facebook share

Povezane vijesti