Preuzmi media kit

Go2Digital je digitalna agencija koja se specijalizirala u razvoju premium DOOH (digital out of home) mreža na Hrvatskom tržištu. Nudimo svojim klijentima premium, digitalno, indoor i outdoor oglašavanje na najfrekventinijim lokacijama u Hrvatskoj.

Ustupili smo oglasne površine nadležnim vladinim tijelima

Objavljeno 19.03.2020. | Kategorija projekti

Stožer civilne zaštite, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravstva od danas ćemo na više od 300 oglasnih površina objavljivati informacije vezane uz zaštitu i prevenciju od Corona virusa svim građanima koji se nalaze izvan svojih domova.

Mastercard WiFi besplatna zona

Objavljeno 06.07.2017. | Kategorija projekti

Inovacija i promocija Mastercarda na digitalnim citylightima i na brandiranoj Wi-Fi landing stranici. Prvi puta je postavljena besplatna Wi-Fi zona na digitalnim citylightima koju domaći i strani prolaznici mogu koristiti od kraja lipnja do kraja rujna u šest gradova na 15 lokacija.

Hrvatska turistička zajednica i Go2Digital

Objavljeno 25.04.2016. | Kategorija projekti

Hrvatska turistička zajednica prepoznala je snagu i komunikacijsku fleksibilnost digitalnih citylighta te će kroz sljedećih godinu dana na svim outdoor digitalnim citylightima Go2Digitala (35 površina) promovirati hrvatski turizam domaćim i stranim turistima.

Go2Digital i Podravka predstavili projekt "365 dana - 365 recepata"

Objavljeno 04.02.2016. | Kategorija projekti

Go2Digital i Podravke su u City Centru One West predstavili projekt "365 dana - 365 recepta", gdje će Podravka na 140 digitalnih citylighta u shopping centrima i trgovima hrvatskih gradova tijekom 2016. godine svaki dan građanima pružati novi recept. Ovime Go2Digital i Podravka pokazuju fleksibilnost i relevantnost sadržaja koji nam digitalni citylighti omogućuju na premium indoor i outdoor lokacijama.